tirsdag den 28. maj 2013

Hvad er politisk kompas?

Hvis du læser under punktet ’Om politisk kompas’, vil du finde ud af, at vi prøver at være en blog om politiske forhold i bred forstand. Vi synes, at der er rigeligt med steder på internettet, hvor man kan læse, hvad folk mener om politik og de ting, der rører sig i samfundet netop nu. Men vi synes, at der mangler steder, hvor nogle af de mange påstande, tal og analyser bliver set efter i sømmene.

Skribenterne på bloggen har en statskundskabsbaggrund og er glade for data og statistik. Vi forsøger at gå til debatten fra en datadrevet og analytisk vinkel, de steder hvor vi synes, der er brug for det. Formålet for os er ikke at fremme en politisk agenda. Faktisk er vi ikke spor enige om, hvilken agenda der bør fremmes. I stedet er vi enige om, at der er mange tynde analyser i offentligheden, og målet er at bidrage til at kvalificere og kritisere meget af det, vi hver uge læser.

Derudover er vi meget begejstrede for samfundsvidenskabelig forskning i almindelighed og politologisk forskning i særdeleshed. Vi vil prøve at dele noget af den begejstring og skrive om, de spændende ting vi støder på.


Velkommen til. Vi håber, at du har lyst til at læse med. 

2 kommentarer: